Seminar „Unapredi svoj klub“

Stručnjak svetskog glasa gospodin Hiroši Kataniši, ekspert iz Japana, nosilac  8. DAN-a i ove godine posetio je Srbiju na radost svih ljubitelja džudo sporta.

Seminaru su prisustvovlai i treneri našeg kluba Zlatan Čabrilo i Vladimir Lazović.

Odlična atmsfera ovoga puta u  voždovačkim Šumicama okupila je više od 170 učesnika koji su učestvovali u dvodnevnom seminaru vrhunskog majstora i EJU eksperta Hiroši Katanišija. Predavanja eminentnog stručnjaka bila su namenjena klupskim trenerima koji rade sa podmlatkom uzrasta od osam do 12 godina u okviru projekta „Unapredi svoj klub“.

Treneri iz čitave Srbije ali i iz država regiona pažljivo su slušali i upijali sve što je eminentni stručnjak predstavljao tokom dvodnevnog seminara. Jedan od najboljih džudo učitelja nije krio zadovoljstvo jer se po drugi put nalazi u Srbiji, naročito posle izuzetno pozitivnih impresija tokom prošlogodišnjeg seminara u Novom Sadu. Oduševljenje se jasno videlo i kod svakog učesnika.

Još jedna uspešna akcija sprovedena u organizaciji Džudo saveza Srbije a pod pokroviteljstvom Evropske džudo unije kroz realizaciju projekta „Unapredi svoj klub“.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.