Zlato i četiri bronze na turniru “Jagodina open” 2022.

Na turniru “Jagodina open” koji se 8.maja održao u SC “JASSA” u Jagodini nastupili smo sa 16 tamkmičara, i u konkurenciji 411 takmičara osvojili smo jedno zlato, 4 bronze i 2 peta mesta.
Najuspešnija je i ovog puta bila Elena Skočajić -63kg koja je u konkurenciji starijih devojaka nakon 4 dobijena meča osvojila 1. mesto. Ovo je sedmo pobedničko postolje za Elenu u ovoj godini na isto toliko takmičenja. 
 
Treća mesta osvojili su Kaja Stojić -38kg, Natalija Vukojević -34kg, Irena Skočajić -43kg i Helena Radosavljević -48kg, Anstasija Vukojević -48kg bila je peta, dok je Emilija Marinković -32kg ispala u eliminacionim borbama. 

Muški deo ekipe ovog puta nije imao sreće.
Bogdan Glavčić osvojio je 5.mesto, Dušan Radomirović -42kg bio je sedmi, dok su Filip Đorđević -38kg, Filip Matković -42kg, Strahinja Sekulić -42kg, Aleksandar Černjak +50kg, Luka Matković -50kg, Đorđe Jelić -42kg i Stefan Sovrlić -38kg ispali u eliminacionim borbama.

Sledeći nastup naših takmičara biće na Prvenstvu Centralne Srbije za starije pionire koji će se 14.maja održati u Brusu.

Elena Skočajić

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.